Rautavalmiste klinikalle

20.00 

Somaliassa yksi 18 naisesta menehtyy raskauden tai synnytyksen vuoksi. Muutos edellyttää klinikoita, joissa naiset voivat synnyttää turvallisesti.

Lahjoituksesi avulla voimme jatkaa Afgoin synnytysklinikan toimintaa. Maksuton klinikka on erityisen tärkeä alueen vähävaraisille naisille ja heidän perheilleen.

Klinikalla tarjotaan myös neuvolapalveluita, HIV-testausta ja tukea perhesuunnitteluun sekä tehdään silpomisen vastaista työtä.

 

 

 

 

Tuotetunnus (SKU): 82015-1 Osasto:

Kuvaus

Arvioiden mukaan puolet somalialaisista naisista kärsii anemiasta. Riittävä raudan saanti on erityisen tärkeää raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen. Anemia voi aiheuttaa uupumusta, voimattomuutta, päänsärkyä ja korkeaa sykettä.

Afgoin synnytysklinikalla on huomattu, että monet naiset kärsivät anemiasta, mutta rautapitoista ruokaa tai hyvälaatuisia rautavalmisteita on vaikea saada ja ne ovat kalliita.

Rautapaketin avulla yksi synnytysklinikan nainen saa puolen vuoden laadukkaat rautavalmisteet. Puolen vuoden kuurin aikana anemia korjaantuu ja kehon rautavarastot täyttyvät.

© African Care ry

Keräyslupa RA/2018/1173

Takaisin ylös