KOULUTUSPALVELUT

Kerro ystävälle

KOULUTUSPALVELUT

African Care ry tarjoaa luentoja sekä koulutuksia etenkin monikulttuurisuuteen, kotoutumiseen ja seksuaaliterveyteen liittyen. Räätälöimme kunkin koulutuksen asiakkaan tarpeiden mukaan.

Koulutukset antavat eri alojen ammattilaisille valmiuksia maahan muuttaneiden henkilöiden monimuotoisten tarpeiden huomioon ottamiseen. Koulutusten teemoina ovat olleet muun muassa kulttuurinen moninaisuus terveydenhuollon asiakastyössä, tyttöjen ja naisten sukuelinten silpominen / ympärileikkaus, seksuaaliterveys ja kulttuurinen moninaisuus, kunniaväkivalta, naisten asema Islamissa sekä somalialainen kulttuuri. Olemme pitäneet luentoja ja koulutuksia niin terveysalan ammattilaisille, viranomaisille kuin opiskelijoillekin. Järjestämme koulutus- ja keskustelutilaisuuksia myös erilaisille maahanmuuttaja- ja turvapaikanhakijaryhmille.

Ota meihin yhteyttä, niin voimme keskustella koulutustarpeistanne ja suunnitella organisaatiollenne sopivan koulutuksen tai luennon. Koulutuksista saadut varat käytetään African Caren kotimaan ja ulkomaan toiminnan tukemiseen.

Jätä suoraan koulutuskysely pyyntö lomakkeella: Koulutuskysely

Voit kysyä lisää koulutuspalveluistamme sähköpostitse koulutuspalvelut@africancare.fi tai puhelimitse numerosta 0400 671 288.

Aikaisempia koulutus- ja luentoaiheita 

 • Monikulttuurisuus lääkärin työssä -kurssi
 • Maahanmuuttajanaisten terveyskasvatus -luento (yhteistyössä Tampereen NNKY:n kanssa), Tampere
  – Islamin usko, terveydenhuolto ja obstetriikka -luento (yhteistyössä Pohjoismaisen Anestesiologian ja Tehohoidon yhdistyksen kanssa), Oulu
  – Kulttuurien kohtaaminen terveydenhuollossa -luento, Turun yliopistollinen keskussairaala
  – Monikulttuurisuustyö terveydenhuollossa -luento, Hammaslääketieteen laitos, Helsinki
  – Keskustelutilaisuudet ja ryhmätuokiot vastaanottokeskusten henkilökunnan ja asukkaiden kanssa (yhteistyössä SPR:n kanssa)
  – Koulutustilaisuus Punkalaitumen ryhmäkodissa (yhteistyössä Lastensuojelu yksikkö Siivet Oy:n kanssa) Mänttä/Vilppula
 • – Suomeen muuttaneiden naisten lisääntymisterveys -luento, Neuvolakongressi

Koulutuspalautetta

 • – ”Olen todella tyytyväinen. Minulle jäi tunne, että uskallan ja haluan olla yhteydessä kouluttajaan, jos joskus työni puolesta koen siihen tarvetta.”
 • – ”Sisältö ylitti odotukseni.”
 • – ”Oli todella kiva kuunnella ammattilaista ja naista, jolla on omakohtaista kokemusta naisen asemasta Afrikassa.”
 • – ”Oikein hyvä koulutus! Asiantunteva, ihana puhuja.”

Lahjoita hyvää

Tue toimintaamme aineettomalla lahjalla, tilisiirrolla tai kuukausilahjoituksella