Ryhdy synnytysklinikan kummiksi

Kerro ystävälle

Köyhyyden ja konfliktien vaivaama Somalia on yksi maailman vaarallisimmista paikoista synnyttää. Julkisen terveydenhuollon puute tarkoittaa, että useimmat lapset syntyvät kouluttamattoman kyläkätilön avustuksella.

Valitse kuukausilahjoitus

Valitse sinulle sopiva kuukausilahjoituspaketti ja ryhdy synnytysklinikan kummiksi. Kuukausilahjoituksessa tuet automaattisesti joka kuukausi. Voit tukea työtämme myös lahjoittamalla aineettoman lahjan. Näet kaikki tilaamasi kuukausilahjoitukset sekä aineettomat lahjat oman tilin sisällä. Tarvittaessa voit myös ottaa meihin yhteyttä.

Afgoin synnytysklinikka antaa hyvän alun elämälle

African Caren tukema Afgoin synnytysklinikka on alueen ainoa maksuton klinikka. Klinikalle saapuu naisia pitkänkin matkan takaa erityisesti silloin, kun raskaudessa tai synnytyksessä ilmenee komplikaatioita. Klinikan ansiosta yhä useampi äiti ja lapsi selviää vaikeasta synnytyksestä. Vuosittain klinikalla syntyy yli 1100 lasta. Lisäksi klinikalla koulutetaan kyläkätilöitä, jotka tunnistavat riskiraskaudet ja lähettävät äidit ajoissa klinikalle.

Tarvitsemme lahjoittajia, jotta klinikan toiminta voi jatkua. Klinikan kummina tue tärkeää työtä pitkäjänteisesti sinulle sopivalla kuukausittaisella summalla.

Lähetämme kummeille kaksi kertaa vuodessa uutiskirjeen, jossa kerromme työn tuloksista. Kummina saat säännöllisesti tietoa klinikan toiminnasta ja siitä, mihin arvokasta tukeasi käytetään.

Lahjoita hyvää

Tue toimintaamme aineettomalla lahjalla, tilisiirrolla tai kuukausilahjoituksella