Silpomisen vastaisen toiminnan koulutus 14.8.2021

23.6.2021

African Care ry järjestää silpomisen vastaisen toiminnan koulutuksen lauantaina 14.8.2021 klo. 10-14.00. Koulutus antaa osallistujille tietoa ja tukea silpomisen vastaisen työn edistämiseen omassa työssä tai yhteisössä. Koulutus järjestetään suomeksi African Caren Meri-Rastilan toimitiloissa ja on maksuton. Koulutukseen osallistuvilta odotetaan, että he tekevät kolme silpomisen vastaista tekoa vuoden 2021 aikana. Silpomisen vastainen teko voi olla esim. keskustelutilaisuuden järjestäminen omille ystäville, asian puheeksi ottaminen omassa työssä tai silpomisen vastustamista sosiaalisessa mediassa. Teoista aiheutuviin kuluihin voi hakea pientä korvausta African Care ry:ltä.

Koulutus sisältää:
– Tietoa silpomisesta (mm. levinneisyys, silpomisen muodot, tutkimus ja työ Suomessa)
– Tietoa silpomisen vastaisesta työstä (mm. tukipalvelut, puheeksi ottaminen)
– Tukea oman silpomisen vastaisen teon suunnitteluun

Hakijalta toivotaan:
– Olet yli 18-vuotias
– Olet muuttanut Suomeen muualta tai sinulla on monikulttuurinen tausta.
– Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, kulttuurista sensitiivisyyttä ja koet tyttöjen silpomisen puheeksi ottaminen omassa ympäristössäsi/työssäsi on tärkeää. 

Hakijalla tulee olla mietittynä silpomisen vastainen teko, johon hän sitoutuu koulutuksen kautta. Hakijalla ei tarvitse olla aikaisempaa tietoa tyttöjen ympärileikkauksesta vaan kiinnostus oppia riittää.

Ilmoittaudu 8.8 mennessä tämän lomakkeen kautta: https://forms.gle/q8UFfS7NFouNJnCh9
Ilmoittautuneet haastatellaan puhelimitse viikolla 31 ja 32.

Lisätietoja koulutuksesta ja toiminnasta voi kysyä Paula Heikkilältä paula.heikkila@africancare.fi tai Jenna Soikkeli jenna-maria.soikkeli@africancare.fi 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Uutisarkisto

Tilaa uutiskirje

Tilaa

© African Care ry

Rahankeräyslupa: RA/2021/539

Takaisin ylös