TYÖPAIKKAILMOITUS: Järjestöassistentti moninaiseen naisjärjestöön

22.12.2021

African Care ry hakee Paikka Auki -työntekijää yleisen järjestötoiminnan, hankehallinnon ja viestinnän avustaviin tehtäviin.

HUOM! Tehtäviin on saatu rahoitus STEA:n Paikka Auki – ohjelmasta, joten paikkaa voivat hakea alle 30-vuotiaat työttömät työnhakijat, jotka eivät ole aiemmin työllistyneet ohjelman kautta. Työsuhteet ovat vuoden mittaisia määräaikaisuuksia rahoitusohjelman luonteen vuoksi.

African Care ry on Suomeen muuttaneiden naisten perustama kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on edistää naisten asemaa. Suomessa toimintamme keskittyy kotoutumista tukevan toiminnan järjestämiseen, ja Somaliassa koordinoimme kehitysyhteistyöhanketta äitiysterveyden edistämiseksi. Järjestöassistentti tukee työllään näiden ydin toimintojen toteutumista. Järjestöassistentilla on itsenäinen työote, mutta hän tekee tiivisti yhteistyötä järjestön muiden työntekijöiden kanssa.

Tarjoamme työpaikan, jossa on mahdollista tutustua Suomen järjestökenttään pienen järjestön näkökulmasta, kehittää omaa osaamista sekä oppia uutta tekemällä. Työssä kehittymistä tukee tiivis työyhteisö, jonka lisäksi työsuhteen aikana on mahdollisuus hakeutua mentorointiin ja osallistua koulutuksiin.

Työpaikka sijaitsee joko African Caren Töölön toimistossa tai Itä-Helsingin toimipisteellä. Työntekijän ensisijaisesta työpisteestä sekä etätyömahdollisuuksista voidaan sopia työntekijän kanssa. Työtilat eivät valitettavasti ole esteettömiä.

Järjestöassistentin työtehtävät liittyvät järjestön ydin toimintojen tukemiseen ja sisältävät monipuolisia tehtäviä, kuten:
– Avustushakemusten ja raporttien työstäminen (esimerkiksi ulkoministeriö, säätiöt ja Helsingin kaupunki)
– Hallinnolliset työt (esim. kokousmuistiot ja toimintakertomus)
– Järjestön viestinnän koordinointi ja muiden työntekijöiden avustaminen viestinnässä (sosiaalinen media, uutiskirjeet)
– Järjestön edustaminen verkostoissa ja tapahtumissa

Toivomme hakijoilta:
– Innostusta edistää Suomeen muuttaneiden naisten asemaa ja kiinnostusta kehitysyhteistyöhön
– Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
– Erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä sujuvaa englannin kielen taitoa
– Hyviä työyhteisötaitoja ja positiivista asennetta
– Oma-aloitteisuutta ja valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn

Lisäksi arvostamme:
– Kulttuurisen moninaisuuden teemojen tuntemusta
– Kokemusta järjestötyöstä esimerkiksi vapaaehtoistyön kautta
– Muuta kielitaitoa, erityisesti arabian tai somalin osaamista

African Care ry arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä ja kannustamme esimerkiksi eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia hakemaan tehtävää. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hänelle, jonka työllistymismahdollisuudet voivat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan vuoksi. Palkka tehtävässä on 2200 euroa kuukaudessa. Työsuhde alkaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa järjestökoordinaattori Jenna Soikkeli (050 3780 252) maanantaina 10.1. klo 11-12 ja tiistaina 11.1. klo 11–12.

Hae tehtävään tämän linkin kautta 16.1.2022 mennessä. Jättääksesi hakemuksen kirjaudu Google-tilille tai luo uusi tili. Ongelmatilanteissa lomakkeen täyttämisestä voi kysyä osoitteesta info@africancare.fi 10.1. eteenpäin. Huomaathan, että hakemuksen liitetiedostojen tulee olla pdf-muodossa. Haastattelut pidetään perjantaina 21.1.

Uutisarkisto

Tilaa uutiskirje

Tilaa

© African Care ry

Rahankeräyslupa: RA/2021/539

Takaisin ylös