Työpaikka: Järjestöassistentiksi African Carelle!

Julkaistu: 22.1.2024 | Kategoriat: Yleinen

Kerro ystävälle

African Care ry hakee Paikka Auki -työntekijää yleisen järjestötoiminnan, hankehallinnon ja viestinnän avustaviin tehtäviin.

HUOM! Tehtävään on saatu rahoitus STEA:n Paikka Auki – ohjelmasta, joten paikkaa voivat hakea alle 30-vuotiaat työttömät työnhakijat tai osatyökykyiset, jotka eivät ole aiemmin työllistyneet ohjelman kautta. Työsuhde on vuoden mittainen määräaikaisuus rahoitusohjelman luonteen vuoksi.

African Care ry on Suomeen muuttaneiden naisten perustama kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on edistää naisten asemaa. Suomessa toimintamme keskittyy kotoutumista tukevan toiminnan järjestämiseen, ja Somaliassa koordinoimme kehitysyhteistyöhanketta äitiysterveyden edistämiseksi. Järjestöassistentti tukee työllään näiden ydintoimintojen toteutumista. Järjestöassistentilla on itsenäinen työote, mutta hän tekee tiivisti yhteistyötä järjestön muiden työntekijöiden kanssa.

Tarjoamme työpaikan, jossa on mahdollista tutustua Suomen järjestökenttään pienen järjestön näkökulmasta, kehittää omaa osaamista sekä oppia uutta tekemällä. Työssä kehittymistä tukee tiivis työyhteisö, jonka lisäksi työsuhteen aikana on mahdollisuus hakeutua mentorointiin ja osallistua koulutuksiin.

Työpaikka sijaitsee joko African Caren Töölön toimistossa tai Itiksen toimipisteellä. Työntekijän ensisijaisesta työpisteestä sekä etätyömahdollisuuksista voidaan sopia työntekijän kanssa. Työtilat eivät valitettavasti ole esteettömiä.

Järjestöassistentin työtehtävät liittyvät järjestön ydintoimintojen tukemiseen ja sisältävät monipuolisia tehtäviä, kuten:
– Avustushakemusten ja raporttien työstäminen
– Hallinnolliset työt (esim. kokousmuistiot ja toimintakertomus)
– Järjestön viestinnän koordinointi ja muiden työntekijöiden avustaminen viestinnässä (sosiaalinen media, uutiskirjeet)
– Järjestön edustaminen verkostoissa ja tapahtumissa

Toivomme hakijalta:
– Innostusta edistää Suomeen muuttaneiden naisten asemaa ja kiinnostusta kehitysyhteistyöhön
– Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
– Erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä sujuvaa englannin kielen taitoa
– Hyviä työyhteisötaitoja ja positiivista asennetta
– Oma-aloitteisuutta ja valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn

Lisäksi arvostamme:
– Kulttuurisen moninaisuuden teemojen tuntemusta
– Kokemusta järjestötyöstä esimerkiksi vapaaehtoistyön kautta
– Muuta kielitaitoa, erityisesti arabian tai somalin osaamista

African Care ry arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä ja kannustamme esimerkiksi eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia hakemaan tehtävää. Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hänelle, jonka työllistymismahdollisuudet voivat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan vuoksi. Työsuhde alkaa helmikuun puolivälissä tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa järjestöassistentti Janna Sahlman (050 378 0008) maanantaina 29.1. klo 11-12 ja torstaina 1.2. klo 11–12.

Hakeaksesi tehtävään, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi sekä ansioluettelosi 11.2.2024 mennessä tämän linkin kautta. Jättääksesi hakemuksen kirjaudu Google-tilillesi tai luo uusi tili. Ongelmatilanteissa lomakkeen täyttämisestä voi kysyä osoitteesta info@africancare.fi. Huomaathan, että hakemuksen liitetiedostojen tulee olla pdf-muodossa.

Haastattelut pidetään 15.2.2024 iltapäivällä. Haastatteluun kutsutaan puhelimitse.

Rekry vahvistetaan STEA:n avustuspäätösten saavuttua.

Lahjoita hyvää

Tue toimintaamme aineettomalla lahjalla, tilisiirrolla tai kuukausilahjoituksella