Työpaikka: Haemme ryhmänohjaajaa vertaisryhmätoimintaan!

Julkaistu: 10.7.2023 | Kategoriat: Yleinen

Kerro ystävälle

African Care Ry hakee määräaikaista ryhmänohjaajaa vertaisryhmätoimintaan.

African Care on maahanmuuttajataustaisten naisten perustama ja johtama kansalaisjärjestö, joka pyrkii toiminnallaan vahvistamaan erityisesti naisten oikeuksia ja toimintamahdollisuuksia Suomessa sekä globaalin etelän maissa. Järjestö tekee kotoutumista tukevaa työtä, kehitysyhteistyötä sekä globaalikasvatustyötä.

African Care ry hakee määräaikaista suunnittelijaa STEA:n rahoittamaan maahanmuuttajanaisten ja heidän perheidensä hyvinvointia ja osallisuutta vahvistavaan toimintaan. Ryhmänohjaajan tehtäviin kuuluvat hyvinvointitoimintaan kuuluvien monikulttuuristen vertaisryhmien suunnittelu ja ohjaus, jalkautuva työ, asiakkaiden yksilöllinen neuvonta ja palveluihin ohjaaminen, sekä tapahtumien ja retkien järjestäminen ja vetäminen. Työntekijä osallistuu myös muihin järjestön yleisiin tehtäviin. Työntekijän tukena toimivat hyvinvointitoiminnan koordinaattori ja tuntityöntekijät, sekä muut järjestön työntekijät.

Etsimme erityisesti monikulttuuristaustaista ryhmänohjaajaa. Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta (sosiaalialan AMK tai vastaava), oma-aloitteisuutta, kiinnostusta kehittää ja toteuttaa toimintaa asiakaslähtöisesti, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kulttuurisensitiivisyyttä. Tehtävä edellyttää myös kokemusta ryhmän ohjaamisesta ja ymmärrystä maahanmuuttajatyöstä sekä järjestön arvomaailman jakamista.  Arvostamme arabian, somalin, kurdin tai darin kielen taitoa sekä kiinnostusta harrastaa erilaisia aktiviteetteja, kuten liikuntaa ryhmäläisten kanssa. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan ja mielenkiintoisen toimintaympäristön maahanmuuttajatyön parissa.

Työ alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.8. Työaika on 38 tuntia viikossa, mutta lyhyemmästäkin työviikosta voidaan sopia. Työ sijoittuu arkisin klo 9-18 välille, mutta satunnaisesti saattaa olla myös ilta- tai viikonlopputyötä. Palkka määräytyy sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaan. Työ tapahtuu pääasiassa järjestön Itäkeskuksen toimipisteessä. Järjestön toinen toimipiste sijaitsee Töölössä. Työ sisältää matkustamista Helsingin alueella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 4.8. mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@africancare.fi, otsikolla ”Työhakemus/ryhmänohjaaja”.

Haastattelut järjestetään 9.8. ja työ alkaa 14.8.

Työsopimusta voidaan jatkaa vuodenvaihteen jälkeen, kun STEA:n jatkorahoitus varmistuu.

Lisätietoja antaa hyvinvointitoiminnan koordinaattori Emmi Lundán 1.8. alkaen klo 11–15 välisenä aikana.

Noudatamme rekrytoinnissa positiivista erityiskohtelua, eli hakijoiden ollessa osaamiseltaan ja kokemukseltaan yhtä päteviä, laitamme valinnassa etusijalle vähemmistöryhmän edustajan. Voit myös halutessasi hakemuksessa mainita kuulumisestasi vähemmistöön.

Lahjoita hyvää

Tue toimintaamme aineettomalla lahjalla, tilisiirrolla tai kuukausilahjoituksella