Somalialainen illallinen on täällä taas!

3.6.2022

 

MITÄ?

Tule nauttimaan somalialainen illallinen ja tue samalla Somalialaista synnytysklinikkaa!

Afgoin kaupungissa on African Care ry:n tukema synnytysklinikka, jossa synnyttää vuosittain yli 1000 naista turvallisesti ja maksutta. Haluamme luoda joulukuiseen Helsinkiin illan, jolloin jokainen voi nauttia herkullisesta somalialaisesta ruoasta ja tukea samalla klinikalla tehtävää tärkeää työtä. Tervetuloa mukaan torstaina 8.12.2022 klo 18 alkaen!

Somalilainen illallinen on ainutlaatuinen mahdollisuus tukea Afgoin synnytysklinikkaa ja Somalian äitien ja lasten terveyttä tutustuen samalla somalialaiseen ruokakulttuuriin.

Illan aikana seisovaan pöytään katetaan alkuruokia, pääruokia ja jälkiruokia. Kuulemme myös somalialaisesta ruokakulttuurista ja somalialaista musiikkia!

MIKSI?

Vuoden viimeinen mahdollisuus osallistua suuren suosion saaneelle illalliselle!

Klinikka tarvitsee tukijoita ja lahjoituksia, jotta toiminta voi jatkua nykyisellään. Muun muassa kipulääkkeitä ja hygieniatarvikkeita tarvitaan jatkuvasti lisää ja elintärkeiden laitteiden kuten ultraäänilaitteen rikkoutumiseen on varauduttava. Osallistuminen somalialaiselle illalliselle on mitä mainioin tapa tehdä hyvää.

MISSÄ?

Illallispöytä katetaan African Caren toimipisteeseen Itiksen kauppakeskukseen osoitteessa Itäkatu 1-7, toimistot D, 4. kerros 00930 Helsinki. llta sopii hyvin esimerkiksi lahjaksi läheiselle tai itselle.

Varmista oma paikkasi hankkimalla 5.12. mennessä 35 euron hintainen lippu somalialaiselle illalliselle verkkokaupassamme tai MobilePaylla numeroon 27301!

Uutisarkisto

Tilaa uutiskirje

Tilaa

© African Care ry

Rahankeräyslupa: RA/2021/539

Takaisin ylös