Somalialainen illallinen on täällä taas!

3.6.2022

 

Vastasyntynyt vauva itkee.

Vietä 30.6.2022 ilta somalialaisen ruoan äärellä. 


 
MITÄ?
Tule nauttimaan somalialainen illallinen ja tue samalla Somalialaista synnytysklinikkaa!

Afgoin kaupungissa on African Care ry:n tukema synnytysklinikka, jossa synnyttää vuosittain yli 1000 naista turvallisesti ja maksutta. Haluamme luoda kesäkuiseen Helsinkiin illan, jolloin jokainen voi nauttia herkullisesta somalialaisesta ruoasta ja tukea samalla klinikalla tehtävää tärkeää työtä. Tervetuloa mukaan torstaina 30.06.2022!

 
Somalilainen illallinen on ainutlaatuinen mahdollisuus tukea Afgoin synnytysklinikkaa ja Somalian äitien ja lasten terveyttä tutustumalla somalialaiseen ruokakulttuuriin.

Illan aikana pöytään katetaan alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka, ja kaikista ruokalajeista on saatavilla myös kasvisversio. Kuulemme myös somalialaisesta ruokakulttuurista ja somalialaista musiikkia.

MIKSI?

Viimeksi somalialainen illallinen järjestettiin vuonna 2019 ja se oli erittäin suosittu! Etäajan vuoksi illallista ei ole sen jälkeen voitu järjestää, mutta nyt se on täällä taas!

Myös klinikka tarvitsee uusia tukijoita, jotta toiminta voi jatkua nykyisellään. Klinikalla tarvitaan jatkuvasti muun muassa kipulääkkeitä ja hygieniatarvikkeita, ja elintärkeiden laitteiden kuten ultraäänilaitteen rikkoutumiseen on varauduttava. Henkilökunta on myös toivonut, että entistä useammalle äidille voitaisiin antaa äitiyspakkaus.

MISSÄ?

Illallispöytä katetaan African Caren toimipisteeseen Itiksen kauppakeskukseen osoitteessa Itäkatu 1-7, toimistot D, 4. kerros 00930 Helsinki. llta sopii hyvin esimerkiksi lahjaksi läheiselle tai itselle.

Varmista oma paikkasi hankkimalla 27.6. mennessä 35 euron hintainen lippu somalialaiselle illalliselle verkkokaupassamme tai MobilePaylla numeroon 27301!

Oman Uran Asiantuntija -hanke alkaa!

African Carella on alkanut uusi Oman Uran Asiantuntija (OUA) -hanke....
Uutisarkisto

Tilaa uutiskirje

Tilaa

© African Care ry

Rahankeräyslupa: RA/2021/539

Takaisin ylös