Lastenhoitajan hakuaikaa jatkettu | African Care ry

Lastenhoitajan hakuaikaa jatkettu

12.7.2016

African Care ry on sosiaali- ja terveysalalla toimivien afrikkalaisnaisten vuonna 2001 perustama kansalaisjärjestö, joka pyrkii Suomen toiminnallaan vahvistamaan maahanmuuttajanaisten asemaa ja toimintamahdollisuuksia. African Care toimii yhteistyökumppanina Stadin aikuisopiston kotivanhempien suomen kielen koulutuksessa (KOTIVA) tarjoamalla koulutusohjelmaan lastenhoitopalveluita. African Care pyrkii rekrytoimaan KOTIVA-kurssille kaksi lastenhoitajaa, ja rekrytoikin onnistuneesti ensimmäisellä hakukierroksella yhden lastenhoitajan. Tarvitsemme kuitenkin vielä toisen osa-aikaisen lastenhoitajan, joten hakuaikaa tähän työtehtävään jatkettiin.

Etsimme lastenhoitajaa, joka olisi yhdessä toisen lastenhoitajan kanssa vastuussa alle 3-vuotiaiden lasten hoidosta kun heidän vanhempansa opiskelevat suomea. Hoitajat huolehtivat lasten turvallisuudesta, hyvinvoinnista ja perushoidosta (mm. syöttäminen ja vaipanvaihto) vanhempien opiskellessa kurssilla.  Ryhmäytymisen jälkeen tehtävänä on järjestää lapsille virikkeellistä toimintaa, esimerkiksi luku-ja lorutuokioita, laulua, tanssia ja yhteisiä leikkejä. Hoitajan tulee myös huolehtia hoitopaikan järjestämisestä hoidon päättyessä.

Edellytämme hoitajalta lastenhoitoon erikoistuneen lähihoitajan pätevyyttä tai kasvatusalan koulutusta (esim. opettaja, nuoriso-ohjaaja tai koulunkäyntiavustaja) sekä kokemusta monikulttuurisesta lastenhoidosta vähintään kolme kuukautta.

Hoitajien työaika: Syyskuu 2016- kesäkuu 2017. 12 tuntia/ viikko, ti-pe klo 8.45-11.45.

Työpaikan sijainti: Pikku-Huopalahti ja Kaisaniemi

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Jätä hakemus: Hae tehtävään lähettämällä työhakemus ja ansioluettelo sähköpostiosoitteeseen: info@africancare.fi maanantaihin 31.7.2016 mennessä.

Haastattelut järjestetään maanantaina 1.8.2016 ja tiistaina 2.8.2016.

Lisätietoja tehtävästä: Toiminnanjohtaja Batulo Essak. Sähköposti: batulo.essak@africancare.fi

 

© African Care ry

Rahankeräyslupa: RA/2021/539

Takaisin ylös