Juhlista kanssamme kansainvälistä naistenpäivää – ryhdy kummiksi klinikalle! | African Care ry

Juhlista kanssamme kansainvälistä naistenpäivää – ryhdy kummiksi klinikalle!

8.3.2016

KummiksiKlinikalle_Keskikoko

Kansainvälistä naistenpäivää vietetään 8.3. Silloin juhlitaan naisia, heidän saavutuksiaan ja tekojaan sekä nostetaan esiin tasa-arvoon ja naisten oikeuksiin liittyviä kysymyksiä. African Care pyrkii edistämään toiminnallaan naisten oikeuksia ja terveyttä ja kansainvälinen naistenpäivä onkin järjestöllemme monella tapaa tärkeä päivä.

Yksi naisten oikeuksia ajavista hankkeistamme on Synnytysklinikka ja -koulutushanke. Hankkeen avulla pyritään vahvistamaan julkista terveydenhuoltoa ja parantamaan äitiys- ja seksuaalisuusterveyttä Somaliassa. Vuonna 2015 Afgoin kaupungissa toimivalla synnytysklinikalla autettiin maailmaan yhteensä 978 vauvaa.

Suomen hallituksen leikkaukset kehitysyhteistyömäärärahoihin uhkaavat kuitenkin lopettaa klinikan toiminnan. Yksittäisten henkilöiden lahjoitukset ovat nousseet toimintamme kannalta elintärkeäksi – ilman lahjoittajiemme tukea klinikalla ei pelastettaisi henkiä.

Juhlista siis kanssamme kansainvälistä naistenpäivää ja ryhdy klinikan kummiksi! Voit lahjoittaa joka kuukausi valitsemasi summan Somalian äitien ja lasten hyväksi. Voit tukea työtämme myös kertalahjoituksella.

Naistenpäivän kunniaksi – naisten hyväksi!

 

Lisätietoja synnytysklinikka ja -koulutushankkeesta.

© African Care ry

Rahankeräyslupa: RA/2021/539

Takaisin ylös