HAEMME MÄÄRÄAIKAISTA SUUNNITTELIJAA VERTAISRYHMÄTOIMINTAAN | African Care ry

HAEMME MÄÄRÄAIKAISTA SUUNNITTELIJAA VERTAISRYHMÄTOIMINTAAN

8.2.2018

Muok: paikka on täytetty!

African Care ry hakee määräaikaista suunnittelijaa STEA:n rahoittamaan maahanmuuttajanaisten ja heidän perheidensä hyvinvointia ja osallisuutta vahvistavaan toimintaan. Suunnittelijan tehtävään kuuluu hyvinvointitoimintaan kuuluvien monikulttuuristen vertaisryhmien suunnittelu ja ohjaus, jalkautuva työ, asiakkaiden yksilöllinen neuvonta ja palveluihin ohjaaminen, vapaaehtoisten koordinointi sekä tapahtumien ja retkien järjestäminen. Työntekijä osallistuu myös muihin järjestön yleisiin tehtäviin. Työntekijän tukena toimivat toiminnan koordinaattori ja tuntityöntekijät sekä muut järjestön työntekijät.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta (sosiaalialan AMK tai vastaava), oma-aloitteisuutta, kiinnostusta kehittää ja toteuttaa toimintaa asiakaslähtöisesti, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kulttuurisensitiivisyyttä. Tehtävä edellyttää myös kokemusta ryhmän ohjaamisesta ja maahanmuuttajatyöstä sekä järjestön arvomaailman jakamista. Arvostamme arabian, somalin, kurdin tai darin kielen taitoa sekä kiinnostusta harrastaa liikuntaa ryhmäläisten kanssa. Kokemus projektityöstä katsotaan eduksi.

Työsuhde on aluksi määräaikainen vuoden 2018 loppuun, mutta mahdollisuus jatkoon. Työ alkaa mahdollisimman pian. Työaika on 38 tuntia viikossa, mutta lyhyemmästäkin työviikosta voidaan sopia. Työ sijoittuu arkisin klo 9-18 välille, mutta satunnaisesti saattaa olla myös ilta- tai viikonlopputyötä. Palkka määräytyy sosiaalialan järjestöjen TES:n mukaan. Työ tapahtuu pääasiassa järjestön Meri-Rastilan toimipisteessä. Järjestön toinen toimipiste sijaitsee Töölössä. Työ sisältää matkustamista Helsingin alueella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo 20.2.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@africancare.fi, otsikolla ”Työhakemus/suunnittelija”.

Lisätietoja tehtävästä antaa koordinaattori Laura Ranki p.050 3785660 ma 12.2. klo 13-15 ja to 15.2 klo 9-11.

© African Care ry

Rahankeräyslupa: RA/2021/539

Takaisin ylös