Etsimme määräaikaista projektityöntekijää | African Care ry

Etsimme määräaikaista projektityöntekijää

2.3.2017

African Care ry hakee määräaikaista projektityöntekijää STEAn rahoittamaan maahanmuuttajanaisten ja heidän perheidensä terveyttä, hyvinvointia ja osallisuutta vahvistavaan projektiin. Projektityöntekijän tehtävään kuuluu monikulttuurisien vertaisryhmien suunnittelu ja ohjaus, jalkautuva työ, asiakkaiden neuvonta ja palveluihin ohjaaminen sekä tapahtumien ja retkien järjestäminen.  Työntekijä osallistuu myös muihin järjestön yleisiin tehtäviin. Työntekijän tukena toimivat hankkeen koordinaattori ja tuntityöntekijät sekä muut järjestön työntekijät.

Tehtävä edellyttää oma-aloitteisuutta, kiinnostusta kehittää ja toteuttaa toimintaa asiakaslähtöisesti, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja sekä kulttuurisensitiivisyyttä. Tehtävä edellyttää myös kokemusta ryhmän ohjaamisesta ja maahanmuuttajatyöstä sekä järjestön arvomaailman jakamista.  Arvostamme arabian, somalin, kurdin tai darin kielen taitoa sekä kiinnostusta harrastaa liikuntaa ryhmäläisten kanssa.

Työsuhde on määräaikainen vuoden 2017 loppuun, ja työ alkaa mahdollisimman pian. Työaika on 38 tuntia viikossa, mutta lyhyemmästäkin työviikosta voidaan sopia. Työ sijoittuu arkisin klo 9-18 välille, mutta satunnaisesti saattaa olla myös ilta- tai viikonlopputyötä. Työ tapahtuu pääasiassa järjestön Meri-Rastilan toimipisteessä. Järjestön toinen toimipiste sijaitsee Töölössä. Työ sisältää matkustamista Helsingin alueella.

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen 14.3.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@africancare.fi, otsikolla ”projektityöntekijä”.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankekoordinaattori Elina Kutramoinen p.050 3785660 8.3. 10-12 ja 13.3. klo 10-12.

 

© African Care ry

Rahankeräyslupa: RA/2021/539

Takaisin ylös