Etsimme kahta lastenhoitajaa! | African Care ry

Etsimme kahta lastenhoitajaa!

7.7.2016

African Care ry on sosiaali- ja terveysalalla toimivien afrikkalaisnaisten vuonna 2001 perustama kansalaisjärjestö, joka pyrkii Suomen toiminnallaan vahvistamaan maahanmuuttajanaisten asemaa ja toimintamahdollisuuksia. African Care toimii yhteistyökumppanina Stadin aikuisopiston kotivanhempien suomen kielen koulutuksessa (KOTIVA) tarjoamalla koulutusohjelmaan lastenhoitopalveluita.

Etsimmekin nyt  kahta osa-aikaista lastenhoitajaa, jotka olisivat vastuussa alle 3-vuotiaiden lasten hoidosta kun heidän vanhempansa opiskelevat suomea. Hoitajat huolehtivat lasten turvallisuudesta, hyvinvoinnista ja perushoidosta (mm. syöttäminen ja vaipanvaihto) vanhempien opiskellessa kurssilla.  Ryhmäytymisen jälkeen tehtävänä on järjestää lapsille virikkeellistä toimintaa, esimerkiksi luku-ja lorutuokioita, laulua, tanssia ja yhteisiä leikkejä. Hoitajan tulee myös huolehtia hoitopaikan järjestämisestä hoidon päättyessä.

Edellytämme hoitajilta lastenhoitoon erikoistuneen lähihoitajan pätevyyttä tai kasvatusalan koulutusta (esim. opettaja, nuoriso-ohjaaja tai koulunkäyntiavustaja) sekä kokemusta monikulttuurisesta lastenhoidosta vähintään kolme kuukautta.

Hoitajien työaika: Syyskuu 2016- kesäkuu 2017. 12 tuntia/ viikko, ti-pe klo 8.45-11.45.

Työpaikan sijainti: Pikku-Huopalahti ja Kaisaniemi

Palkkaus: Sopimuksen mukaan

Jätä hakemus: Hae tehtävään lähettämällä työhakemus ja ansioluettelo sähköpostiosoitteeseen: info@africancare.fi maanantaihin 11.7.2016 mennessä.

Haastattelut järjestetään tiistaina 12.7.2016.

Lisätietoja tehtävästä: Hankesuunnittelija Annukka Kurki. Puh: 050 3780 251.

 

© African Care ry

Rahankeräyslupa: RA/2021/539

Takaisin ylös