Etsimme hyvinvointitoiminnan koordinaattoria

Julkaistu: 25.2.2020 | Kategoriat: Yleinen

Kerro ystävälle

Hae koordinaattoriksi African Carelle STEA:n rahoittamaan maahan muuttaneiden naisten ja heidän perheidensä hyvinvointia ja osallisuutta vahvistavaan hyvinvointitoimintaan!

African Caren hyvinvointitoimintaan kuuluvat arkisin kokoontuvat ryhmät maahan muuttaneille naisille ja heidän lapsilleen. Ryhmissä on monipuolista hyvinvointia edistävää toimintaa työntekijöiden tai vierailevan asiantuntijan ohjaamana, ja joskus ryhmiin osallistuvat naiset toimivat vapaaehtoisina ja järjestävät toimintaa. Olemme ylpeitä siitä, että ryhmissä on turvallinen ja kodikas tunnelma.

Koordinaattorin tehtäviin kuuluu hyvinvointitoiminnan suunnittelu, ohjaaminen ja kehittäminen sekä viestintä, arviointi ja raportointi STEA:lle. Hän vastaa myös vapaaehtoisten, vertaisohjaajien ja lastenhoitajien työn ohjaamisesta. Lisäksi hän tekee sidosryhmätyötä, toimii asiantuntijana verkostoissamme ja järjestää tapahtumia. Koordinaattori työskentelee tiiviinä työparina hyvinvointitoiminnan suunnittelijan kanssa ja vastaa toiminnan tavoitteiden saavuttamisesta.

Toivomme:
– Positiivista työotetta ja innostusta kehittää hyvinvointitoimintaa maahanmuuttajille
– Erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
– Kokemusta maahanmuuttajatyöstä
– Projektinhallintataitoja ja tehokkuutta
– Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. sosionomi, yhteiskuntatieteet) tai vastaavaa osaamista
– Erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista ja sujuvaa englannin kielen taitoa.

Lisäksi arvostamme:
– Kokemusta STEA-rahoituksesta ja raportointitehtävistä
– Järjestökentän tuntemusta
– Arabian, somalin, kurdin tai darin kielen taitoa

Työaika on 38 tuntia viikossa, sijoittuen joustavasti välille 8-18. Ilta- tai viikonlopputöitä on satunnaisesti. Työpaikkana on African Caren toimipiste Meri-Rastilassa. Työsuhde on määräaikainen 31.1.2021 asti, jonka jälkeen työsuhdetta voidaan jatkaa, mikäli jatkorahoitus vahvistuu. Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

Tasaväkisten hakijoiden kohdalla annamme etusijan hakijalle, jonka työllistymismahdollisuudet voivat olla muita heikommat esimerkiksi vähemmistötaustan vuoksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä CV palkkatoiveineen 9.3. mennessä otsikolla ”Hyvinvointitoiminnan koordinaattori” osoitteeseen iiris.pirjola@africancare.fi.

Lisätietoa työstä antaa Laura Musta 2.3. klo 10-11 tai 15-16 numerosta 050 378 5660.

Lahjoita hyvää

Tue toimintaamme aineettomalla lahjalla, tilisiirrolla tai kuukausilahjoituksella