Esittely

Kerro ystävälle

JÄRJESTÖ

African Care ry on vuonna 2001 perustettu kansalaisjärjestö, joka pyrkii toiminnallaan vahvistamaan erityisesti naisten asemaa ja toimintamahdollisuuksia Suomessa sekä kehitysmaissa.

African Care ry:n perustivat pääkaupunkiseudulla asuvat, sosiaali- ja terveysalalla työskentelevät afrikkalaisnaiset. Järjestöllä on toimiva yhteistyöverkosto erilaisten nais- ja maahanmuuttajajärjestöjen, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten sekä oppilaitosten kanssa. Järjestö on mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa lukuisia hankkeita, tapahtumia ja koulutuksia ja pyrkii toiminnallaan edistämään etenkin seksuaali- ja terveyskasvatusta sekä torjumaan perheväkivaltaa, häpeärikoksia ja naisten ympärileikkauksia. Suomessa African Care on mukana monikulttuurisuusprojekteissa ja järjestää säännöllistä virkistystoimintaa maahanmuuttajanaisille ja -tytöille.

Tällä hetkellä Suomen toiminnot keskittyvät pääosin pääkaupunkiseudun alueelle ja kehitysyhteistyöhankkeet Somaliaan. Järjestön toimisto sijaitsee Helsingissä.

Lahjoita hyvää

Tue toimintaamme aineettomalla lahjalla, tilisiirrolla tai kuukausilahjoituksella