Avoin työpaikka: ryhmätoiminnan koordinaattori | African Care ry

Avoin työpaikka: ryhmätoiminnan koordinaattori

4.1.2017

Monikulttuurinen kansalaisjärjestö African Care ry hakee koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.2017─31.1.2018 tai sopimuksen mukaan. Työpaikka on osa STEAn Paikka auki! -nuorten työllistämisohjelmaa, joten hakijan tulee olla enintään 29-vuotias työtön työnhakija. Työssä saa käytännön kokemusta monikulttuurisen ryhmätoiminnan järjestämisestä ja ohjaamisesta sekä kattavan kuvan järjestötyöstä.

KOORDINAATTORIN TEHTÄVÄT

– Monikulttuurisen tyttöjen ryhmän koordinointi ja ohjaaminen

– Läksykerhon koordinointi ja ohjaaminen sekä vapaaehtoisten johtaminen

– Järjestön viestinnän tukeminen

– Lisäksi järjestön yleisiin tehtäviin kuten tapahtumajärjestelyihin osallistuminen

Työaika sijoittuu pääasiassa arkisin klo 9-18 välille. Satunnaisesti saattaa olla myös ilta- tai viikonlopputyötä johtuen järjestötyön luonteesta. Työpaikka sijaitsee African Caren toimistolla Etu-Töölössä sekä järjestön ryhmätiloissa Meri-Rastilassa.

VAATIMUKSET

Hakijalta toivotaan ainakin suomen ja englannin kielen taitoa, sujuvaa kynää, oma-aloitteisuutta sekä tietotekniikan ja sosiaalisen median hyvää hallintaa. Lisäksi toivomme hakijalla olevan kokemusta maahanmuuttajatyöstä, ryhmien ohjaamisesta sekä kansalaisjärjestökentällä toimimisesta. Arvostamme sosiaalista luonnetta ja aitoa kiinnostusta monikulttuurisuustyötä kohtaan.

AFRICAN CARE RY

African Care ry on vuonna 2001 perustettu kansalaisjärjestö, joka pyrkii toiminnallaan vahvistamaan erityisesti naisten oikeuksia ja toimintamahdollisuuksia Suomessa sekä kehitysmaissa. Järjestö tekee kehitysyhteistyötä, monikulttuurisuus- ja maahanmuuttajatyötä sekä globaalikasvatusta.

HAKEMINEN

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo viimeistään 13.1.2017 sähköpostitse osoitteeseen info@africancare.fi. Lisätietoja antaa puhelimitse koordinaattori Marjo Yli-Koski p.050 3780252 tai sähköpostitse marjo.yli-koski@africancare.fi. Haastattelut pidetään 19.1.2017.

© African Care ry

Rahankeräyslupa: RA/2021/539

Takaisin ylös