
Somalialainen teehuone -kokkauskurssit!
Julkaistu: 24.11.2015 | Kategoriat: Yleinen

Miten valmistetaan riisi somalialaisittain? Entä mitä on anjera?
Talvella 2016 African Care tarjoaa ennenkuulumattoman mahdollisuuden tutustua somalialaiseen ruokakulttuuriin ja -käytäntöihin suoraan Kallion sydämessä. Kolmiosaisella kurssilla valmistetaan ohjaaja Ayanin opastuksessa kaikkea burista sambusoihin.
Kurssin tuotot käytetään African Care ry:n kehitysyhteistyöhankkeisii
Ruokalista:
30.1. sambusat + kastar
13.2. anjera + bajie
27.2. somalialainen riisi + bur
Voit ilmottautua koko kurssille tai yksittäisille kerroille.
Hinnat:
Koko kurssi (kolme kertaa) 75e
Yksittäinen kerta 30e
Maksu toimitetaan laskuna ilmoittaumisen vahvistuttua. Ilmoittaudu kurssille tästä.
Kurssille mahtuu 10 henkilöä per kerta.