RyhmätoimintaA MAAHANmuuttajanaisille

African Care järjestää vertaisryhmätoimintaa maahanmuuttajataustaisille naisille. Lisäksi African Carella on naisille oma viikoittainen uintivuoro.

Ajantasaiset tiedot ryhmistä löydät etusivun kalenterista. Katso kesän koko ohjelma täältä.


NAISTEN HYRRÄ-TOIMINTA 

 

Kaikille maahanmuuttajanaisille avoimissa vertaisryhmissä keskustellaan selkosuomeksi hyvinvointiin liittyvistä teemoista ryhmäläisten toiveiden mukaisesti. Ohjaajat ja muut ryhmäläiset auttavat tulkkaamisessa tarpeen vaatiessa. Lastenhoitaja huolehtii lapsista keskusteluiden ajan.

AILA-ryhmä 

Aila-vertaisryhmässä keskustellaan perheen hyvinvointiin liittyvistä asioista vierailevien asiantuntijoiden ja African Caren ohjaajien opastuksella selkosuomeksi. Keskustelunaiheina voivat olla esimerkiksi perheeseen, lasten kasvatukseen ja koulunkäyntiin liittyvät asiat sekä lapsiperheiden palvelut.

Maanantaisin klo 12–14.30. Paikka: African Caren ryhmätila (Meri-Rastilan kuja 2 B, 3. kerros, Helsinki).

ILONA-ryhmä

Ilona-vertaisryhmässä keskustellaan hyvinvointiin liittyvistä teemoista African Caren ohjaajien ja vierailevien asiantuntijoiden opastuksella selkosuomeksi. Keskusteluaiheina voivat olla esimerkiksi terveellinen ruokavalio, liikunnan ja ruokavalion merkitys terveydelle, naistentaudit, seksuaalisuus ja mielenterveys. Ryhmässä myös liikutaan ja valmistetaan ruokaa yhdessä.

Perjantaisin klo 14.45–17.15. Paikka: African Caren ryhmätila (Meri-Rastilan kuja 2 B, 3. kerros, Helsinki).

Kohtaamiskahvila

Kohtaamiskahvilassa voi keskustella ja tutustua rennossa ilmapiirissä muihin helsinkiläisiin naisiin kahvin äärellä. Kahvila on avoinna myös valtaväestöön kuuluville naisille. Kohtaamiskahvilan aikana on mahdollista saada myös henkilökohtaista neuvontaa.

Keskiviikkoisin klo 11.00–13.00.  Paikka: African Caren ryhmätila (Meri-Rastilan kuja 2 B, 3. kerros, Helsinki).

Naisten kerho

Naisten kerho on African Caren vapaaehtoisten ohjaama, maahanmuuttajataustaisille naisille suunnattu kerho. Vapaaehtoiset suunnittelevat ja toteuttavat viikottain vaihtuvaa ohjelmaa, kuten ruoanlaittoa, liikuntaa ja käsitöitä. Voit itsekin halutessasi ilmoittautua vapaaehtoiseksi African Carelle, ole yhteydessä Lauraan tai tule käymään vapaaehtoisten järjestämän toiminnan aikana.

Torstaisin klo 13.00-15.30. Paikka: African Caren Meri-Rastilan toimintatila Meri-Rastilan kuja 2 B, 3. kerros (S-marketin talo).


NAISTEN UINTIRYHMÄ 

Lauantai-iltapäivisin klo 16.00-17:00 ja 17:00-18:00 Kuntokeidas Sandelsin tiloissa. Uinti maksaa 30 €/ 10 krt. Mukana on oltava uimapukukankaasta tehty uima-asu ja uimalakki. Uintiryhmä on tauolla ja jatkuu helmikuussa.

Uintiryhmään tulee ilmoittautua etukäteen.  Jos olet kiinnostunut uintivuorosta, ota yhteyttä toimistoon. Ryhmän koko on rajattu.


STEA TUKEE AFRICAN CAREN RYHMÄTOIMINTAA

Tarkempaa tietoa African Caren ryhmätoiminnasta antaa järjestökoordinaattori Elina Hämäläinen p. 050 3780 008 ja Batulo Essak p. 0400 671288. Sähköpostit muodossa etunimi.sukunimi(at)africancare.fi.

 

NaistenRyhmäTanssi

© African Care ry

Keräyslupa RA/2018/1173

Takaisin ylös