Seuraava Naapurineuvosto järjestetään torstaina 9.9. ✨🍂

31.8.2021

Syksyn naapurineuvostossa tutustutaan kaupungin valtuutettuihin ja saadaan vinkkejä siihen, miten aikuiset voivat puuttua kiusaamiseen.

Vuosaaren Naapurineuvoston yhteisöilta järjestetään taas torstaina 9.9. klo 17-19.00 Zoomissa. Vuosaaren Naapurineuvosto on vuosaarelaisten vanhempien ja nuorten kohtaamispaikka, jossa keskustellaan asukkaiden kesken ja opitaan uutta alueen palveluista. Toimintaa järjestää African Care ry Helsingin kaupungin tuella.

Takana on jo kaksi tapahtumaa ja kolmannessa haluamme ottaa huomioon osallistujien huolia ja toiveita liittyen Vuosaaren alueeseen,” kertoo African Caren Fathi Osman.

9.9. ohjelmassa on vinkkejä aikuisille kiusaamisen ehkäisyyn ja siihen puuttumiseen, ohjattuja asukasdialogeja sekä vuosaarelaisten kaupungin valtuutettujen paneeli.

Olemme saaneet mukaan muutamia vuosaarelaisia kaupunginvaltuutettuja ja haluamme tarjota uuden valtuustokauden valtuutetuille mahdollisuuden esittäytyä alueen asukkaille sekä vuosaarelaisille paikan, jossa kysyä valtuutetuilta kysymyksiä,” jatkaa Jenna Soikkeli African Carelta.

Paneeliin osallistuvat vuosaarelaiset valtuutetut Alviina Alametsä (Vihr.), Maarit Vierunen (Kok.) ja Ville Jalovaara (SDP). Paneeliin voi lähettää kysymyksiä jo ennakkoon ilmoittautumislomakkeen kautta. Tapahtumaan otetaan rajattu määrä ilmoittautuneita eli ilmoittauduthan pian tällä ilmoittautumislomakkeella: https://forms.gle/ZQeuz1LXaKaEziaH7 Ilmoittautuminen sulkeutuu tapahtumaa edeltävänä päivänä 8.9., jonka jälkeen osallistujille lähetetään kutsut sähköpostiin tapahtumapäivän aikana.

Kaikki vuosaarelaiset ovat tervetulleita tapahtumiin! Tapahtuman pääkielenä toimi suomi, mutta apukielinä tarvittaessa myös arabian, somalin ja venäjän kielet. Myös digi-apua on saataville eli jos kaipaat apua Zoomin käytössä olet tervetullut digitukeen puoli tuntia ennen tapahtumaa. Nähdään Vuosaaren Naapurineuvostossa 9.9. klo.17-19.00 ja, jos sinulla on sillä välin kysyttävää tapahtumasta tai toiminnasta muuten vaan ota meihin yhteyttä:

 

 

Tapahtuman löydät myös Facebookista.

Uutisarkisto

Tilaa uutiskirje

Tilaa

© African Care ry

Rahankeräyslupa: RA/2021/539

Takaisin ylös