Somalialainen illallinen Afgoin synnytysklinikan tueksi

MITÄ?

Afgoin kaupungissa on African Care ry:n tukema synnytysklinikka, jossa synnyttää vuosittain yli 1000 naista turvallisesti ja maksutta. Haluamme luoda tammikuiseen Helsinkiin illan, jolloin jokainen voi nauttia herkullisesta somalialaisesta ruoasta ja tukea samalla klinikalla tehtävää tärkeää työtä. Tervetuloa mukaan lauantaina 19.1.2019!

Tammikuun somalilainen illallinen on ainutlaatuinen mahdollisuus tukea Afgoin synnytysklinikkaa ja Somalian äitien ja lasten terveyttä tutustumalla somalialaiseen ruokakulttuuriin.

Illan aikana pöytään katetaan alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka, ja kaikista ruokalajeista on saatavilla myös kasvisversio. Kuulemme myös somalialaisesta ruokakulttuurista ja somalialaista elävää musiikkia.

MIKSI?

Klinikka tarvitsee uusia tukijoita, jotta toiminta voi jatkua nykyisellään. Klinikalla tarvitaan jatkuvasti muun muassa kipulääkkeitä ja hygieniatarvikkeita, ja elintärkeiden laitteiden kuten ultraäänilaitteen rikkoutumiseen on varauduttava. Henkilökunta on myös toivonut, että entistä useammalle äidille voitaisiin antaa äitiyspakkaus.

MISSÄ?

Illallispöytä katetaan African Caren toimipisteeseen osoitteessa Meri-Rastilan kuja 2 B, 3. kerros, Helsinki. llta sopii hyvin esimerkiksi lahjaksi läheiselle tai itselle. Voit tukea klinikkaa myös ostamalla African Caren kokoelman somalialaisia reseptejä, jolloin voit järjestää illallisen omassa kodissasi.

Varmista oma paikkasi hankkimalla 16.1. mennessä 25-45 euron hintainen lippu somalialaiselle illalliselle verkkokaupastamme!

 

© African Care ry

Keräyslupa RA/2018/1173

Takaisin ylös