Turvallinen synnytys

20.00 

Lahjoituksen avulla autat sota-alueen äitejä saamaan ammattimaista hoitoa ja synnyttämään turvallisesti. Etelä-Somalian Afgoissa sijaitsevalla synnytysklinikalla avustetaan kuukausittain yli 100 synnytystä ja hoidetaan noin 1300 potilasta. Synnytysklinikka on alueen ainoa ilmainen 24/h klinikka.

 

tuotetunnus (SKU) 82015 Osasto:

Kuvaus

Tällä lahjoituksella annat turvallisen synnytyksen äidille ja vastasyntyneelle. African Care ry tukee Etelä-Somalian Afgoissa sijaitsevaa synnytysklinikkaa. Klinikalla avustetaan kuukausittain yli 100 synnytystä ja hoidetaan noin 1300 potilasta. Sen toimintaan kuuluvat myös normaalit neuvolapalvelut, HIV-testaus, kätilöiden koulutus ja konsultointi.

Kiitos lahjoituksestasi!

Tue globaalikasvatusta kotimaassa

Maailmanlaajuisiin ongelmiin on olemassa ratkaisuja. Tukemalla kotimaan globaalikasvatustyötämme autat nuoria ymmärtämään maailmanlaajuisen keskinäisriippuvaisuutemme ja oppimaan lisää pohjoisen ja etelän valtioiden epätasa-arvoisista valtasuhteista. Konkreettisia taitoja, joita nuoret oppivat ovat medialuku-, argumentointi- ja vaikuttamistaidot.

Järjestämme pääkaupunkiseudun nuorille kursseja ja teemme kouluvierailuja sekä opetusmateriaalia. Teemamme ovat sukupuolten välinen tasa-arvo, maailmantalouden rakenteiden vaikutukset kehitysmaihin sekä median rooli käsityksien luojana ja uusintajana.

Tutustu African Caren globaalikasvatustoimintaan täältä.

Lue toimitusehdot.

Usein kysyttyä lahjoituksista

© African Care ry

Keräyslupa RA/2017/673

Takaisin ylös