Ompelukone

55.00 

Tällä lahjoituksella parannat naisten työllisyys- ja toimeentulomahdollisuuksia. Ompelukone lahjoitetaan resurssikeskukseen, jossa naiset opiskelevat ompelutaitoja. Lisäksi naisia kannustetaan yrittäjyyteen mikrolainaohjelman avulla.

 

Kuvaus

Tällä lahjoituksella hankit ompelukoneen naisten resurssikeskukseen Etelä-Somaliaan. Toiminnan tavoitteena on naisten työllistymisen mahdollistaminen ja pienyrittäjyyden tukeminen. Yrittäjyyttä tuetaan ompelutaitojen opiskelun lisäksi myös naisille myönnettävällä mikroluotolla. Lainaohjelman avulla on perustettu mm. kauneushoitola, pesula ja sekatavarakauppa.

Kiitos lahjoituksesta!

Tue globaalikasvatusta kotimaassa

Maailmanlaajuisiin ongelmiin on olemassa ratkaisuja. Tukemalla kotimaan globaalikasvatustyötämme autat nuoria ymmärtämään maailmanlaajuisen keskinäisriippuvaisuutemme ja oppimaan lisää pohjoisen ja etelän valtioiden epätasa-arvoisista valtasuhteista. Konkreettisia taitoja, joita nuoret oppivat ovat medialuku-, argumentointi- ja vaikuttamistaidot.

Järjestämme pääkaupunkiseudun nuorille kursseja ja teemme kouluvierailuja sekä opetusmateriaalia. Teemamme ovat sukupuolten välinen tasa-arvo, maailmantalouden rakenteiden vaikutukset kehitysmaihin sekä median rooli käsityksien luojana ja uusintajana.

Tutustu African Caren globaalikasvatustoimintaan täältä.

Lue toimitusehdot.

Usein kysyttyä lahjoituksista

© African Care ry

Keräyslupa RA/2017/673

Takaisin ylös