Käsityöpaketti

15.00 

Tällä lahjoituksella parannat naisten työllisyys- ja toimeentulomahdollisuuksia. Käsityöpaketti sisältää ompelemiseen ja kutomiseen tarvittavat materiaalit. Käsityöpaketti lahjoitetaan resurssikeskukseen, jossa naiset opiskelevat käsityötaitoja. Lisäksi naisia kannustetaan yrittäjyyteen mikrolainaohjelman avulla.

Kuvaus

Naisten resurssikeskukseen lähetettävä käsityöpaketti sisältää ompelemiseen ja kutomiseen tarvittavat materiaalit. Naiset opiskelevat Mogadishun alueella sijaitsevassa resurssikeskuksessa käsityötaitoja. Lisäksi naisia kannustetaan yrittäjyyteen mikrolainaohjelman avulla. Lainaohjelman avulla on perustettu mm. kauneushoitola, pesula ja sekatavarakauppa.

Kiitos lahjoituksesta!

Tue globaalikasvatusta kotimaassa

Maailmanlaajuisiin ongelmiin on olemassa ratkaisuja. Tukemalla kotimaan globaalikasvatustyötämme autat nuoria ymmärtämään maailmanlaajuisen keskinäisriippuvaisuutemme ja oppimaan lisää pohjoisen ja etelän valtioiden epätasa-arvoisista valtasuhteista. Konkreettisia taitoja, joita nuoret oppivat ovat medialuku-, argumentointi- ja vaikuttamistaidot.

Järjestämme pääkaupunkiseudun nuorille kursseja ja teemme kouluvierailuja sekä opetusmateriaalia. Teemamme ovat sukupuolten välinen tasa-arvo, maailmantalouden rakenteiden vaikutukset kehitysmaihin sekä median rooli käsityksien luojana ja uusintajana.

Tutustu African Caren globaalikasvatustoimintaan täältä.

Lue toimitusehdot.

Usein kysyttyä lahjoituksista

© African Care ry

Keräyslupa RA/2017/673

Takaisin ylös