Hyttysverkko

10.00 

Tällä lahjoituksella edistät äitien ja vastasyntyneiden terveyttä suojaamalla heitä moskiitojen kautta leviävältä malariatartunnalta. Erityisen vaarallisia malariatartunnat ovat vastasyntyneille. Kaikille African Caren klinikalla synnyttäneille naisille sekä vastasyntyneille annetaan kotiin mukaan hyttysverkko.

Kuvaus

Somaliassa malariatartunnat ovat vakava uhka monen terveydelle. Erityisen vaarallisia tartunnat ovat vastasyntyneelle lapselle. Malariaa levittävät hyttyset liikkuvat varsinkin öiseen aikaan, joten sängyn yläpuolelle kiinnitettävä hyttysverkko on erittäin tehokas tapa torjua tartuntoja. African Caren ry:n synnytysklinikalla Somalian Afgoissa avustetaan yli 100 synnytystä kuukaudessa.

Kiitos lahjoituksesta!

Tue globaalikasvatusta kotimaassa

Maailmanlaajuisiin ongelmiin on olemassa ratkaisuja. Tukemalla kotimaan globaalikasvatustyötämme autat nuoria ymmärtämään maailmanlaajuisen keskinäisriippuvaisuutemme ja oppimaan lisää pohjoisen ja etelän valtioiden epätasa-arvoisista valtasuhteista. Konkreettisia taitoja, joita nuoret oppivat ovat medialuku-, argumentointi- ja vaikuttamistaidot.

Järjestämme pääkaupunkiseudun nuorille kursseja ja teemme kouluvierailuja sekä opetusmateriaalia. Teemamme ovat sukupuolten välinen tasa-arvo, maailmantalouden rakenteiden vaikutukset kehitysmaihin sekä median rooli käsityksien luojana ja uusintajana.

Tutustu African Caren globaalikasvatustoimintaan täältä.

Lue toimitusehdot.

Usein kysyttyä lahjoituksista

© African Care ry

Keräyslupa RA/2017/673

Takaisin ylös