Äitiyspakkaus

15.00 

Tällä lahjoituksella autat äitejä saamaan ammattimaista hoitoa ja synnyttämään turvallisesti. Äitiyspakkaus lahjoitetaan kaikille Afgoin synnytysklinikalla synnyttäneelle äideille ja vastasyntyneille. Äitiyspakkaus sisältää mm. hyttysverkon, hygieniatarvikkeita, pitkän mekon äidille sekä lämpimän neulevaatteen lapselle.

 

Kuvaus

Somalia arvioidaan toistuvasti maailman vaarallisimmaksi paikaksi asua äideille. Tällä lahjoituksella hankit äitiyspakkauksen Etelä-Somaliassa sijaitsevalle synnytysklinikalle. African Caren tukemalla Afgoin synnytysklinikalla tehdään työtä julkisen terveydenhuollon vahvistamisen ja äitiys- ja seksuaalisuusterveyden parantamisen eteen. Pakkauksessa on mm. hyttysverkko, hygieniatarvikkeita, pitkä mekko äidille sekä lämmin neulevaate lapselle.

Kiitos lahjoituksesta!

Tue globaalikasvatusta kotimaassa

Maailmanlaajuisiin ongelmiin on olemassa ratkaisuja. Tukemalla kotimaan globaalikasvatustyötämme autat nuoria ymmärtämään maailmanlaajuisen keskinäisriippuvaisuutemme ja oppimaan lisää pohjoisen ja etelän valtioiden epätasa-arvoisista valtasuhteista. Konkreettisia taitoja, joita nuoret oppivat ovat medialuku-, argumentointi- ja vaikuttamistaidot.

Järjestämme pääkaupunkiseudun nuorille kursseja ja teemme kouluvierailuja sekä opetusmateriaalia. Teemamme ovat sukupuolten välinen tasa-arvo, maailmantalouden rakenteiden vaikutukset kehitysmaihin sekä median rooli käsityksien luojana ja uusintajana.

Tutustu African Caren globaalikasvatustoimintaan täältä.

Lue toimitusehdot.

Usein kysyttyä lahjoituksista

© African Care ry

Keräyslupa RA/2017/673

Takaisin ylös