Verkkokauppa

Tervetuloa African Caren verkkokauppaan!

Lahjoita kehitysyhteistyölle Somaliassa

Vuosikymmeniä kestänyt sisällissota yhdistettynä jatkuvaan väkivallan kierteeseen, toimimattomaan keskushallintoon ja luonnonkatastrofeihin tekee Somaliasta yhden maailman turvattomimmista ja köyhimmistä maista, jossa erityisesti naiset ovat alttiita syrjinnälle, väkivallalle ja köyhyydelle. Tue muutosta parempaan ja osta eettinen lahja tukemaan toimintaamme Somalian Afgoissa. African Carella on vuosien kokemus kehitysyhteistyöhankkeiden koordinoinnista alueella. Toiminnallamme Somaliassa vahvistetaan naisten asemaa sekä koulutus- ja työllistymismahdollisuuksia, parannetaan seksuaali- ja lisääntymisterveyttä, koulutetaan terveydenhuoltohenkilökuntaa ja tuotetaan terveyspalveluita alueen asukkaille.

Eettisten lahjojemme kautta voit taata turvallisen synnytyksen, antaa äitiyspakkauksen tai hyttysverkon äidille ja vastasyntyneelle, tai tarjota naisille mahdollisuuden turvata oman tulevaisuutensa käsityöpaketin tai ompelukoneen kautta.

African Caren eettinen lahja on lahja todelliseen tarpeeseen, joka ilahduttaa saajaansa niin Suomessa kuin Somaliassakin.

Kehitysyhteistyöhön kohdistuvien leikkausten myötä myös kuukausilahjoittajia tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan aiemmin.  Tutustu African Caren tukeman synnytysklinikan kummitoimintaan täältä.

Näytetään kaikki 7 tulosta

Tue globaalikasvatusta kotimaassa

Maailmanlaajuisiin ongelmiin on olemassa ratkaisuja. Tukemalla kotimaan globaalikasvatustyötämme autat nuoria ymmärtämään maailmanlaajuisen keskinäisriippuvaisuutemme ja oppimaan lisää pohjoisen ja etelän valtioiden epätasa-arvoisista valtasuhteista. Konkreettisia taitoja, joita nuoret oppivat ovat medialuku-, argumentointi- ja vaikuttamistaidot.

Järjestämme pääkaupunkiseudun nuorille kursseja ja teemme kouluvierailuja sekä opetusmateriaalia. Teemamme ovat sukupuolten välinen tasa-arvo, maailmantalouden rakenteiden vaikutukset kehitysmaihin sekä median rooli käsityksien luojana ja uusintajana.

Tutustu African Caren globaalikasvatustoimintaan täältä.

Lue toimitusehdot.

Usein kysyttyä lahjoituksista

© African Care ry

Keräyslupa RA/2017/673

Takaisin ylös