Verkkokauppa

Tervetuloa African Caren verkkokauppaan!

 

Vuosikymmeniä kestänyt sisällissota yhdistettynä jatkuvaan väkivallan kierteeseen, toimimattomaan keskushallintoon ja luonnonkatastrofeihin tekee Somaliasta yhden maailman turvattomimmista ja köyhimmistä maista, jossa erityisesti naiset ovat alttiita syrjinnälle, väkivallalle ja köyhyydelle. Tue muutosta parempaan ja osta eettinen lahja tukemaan toimintaamme Somalian Afgoissa. African Carella on vuosien kokemus kehitysyhteistyöhankkeiden koordinoinnista alueella. Toiminnallamme Somaliassa vahvistetaan naisten asemaa sekä koulutus- ja työllistymismahdollisuuksia, parannetaan seksuaali- ja lisääntymisterveyttä, koulutetaan terveydenhuoltohenkilökuntaa ja tuotetaan terveyspalveluita alueen asukkaille.

Eettisten lahjojemme kautta voit taata turvallisen synnytyksen, antaa äitiyspakkauksen tai hyttysverkon äidille ja vastasyntyneelle, tai tarjota naisille mahdollisuuden turvata oman tulevaisuutensa käsityöpaketin tai ompelukoneen kautta.

African Caren eettinen lahja on lahja todelliseen tarpeeseen, joka ilahduttaa saajaansa niin Suomessa kuin Somaliassakin.

Lue toimitusehdot.

Kehitysyhteistyöhön kohdistuvien leikkausten myötä myös kuukausilahjoittajia tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan aiemmin.  Tutustu African Caren tukeman synnytysklinikan kummitoimintaan täältä.

Usein kysyttyä lahjoituksista

Näytetään kaikki 5 tulosta