kouluvierailut

 

Opettaja, kiinnostaako globaaliin eriarvoisuuteen liittyvät kysymykset? Haluaisitko asiantuntijan keskustelemaan opiskelijoiden kanssa sukupuolten välisestä tasa-arvosta ja muista epätasa-arvoa ylläpitävistä globaaleista rakenteista?

Tilaa kouluvierailu lukioon tai ammattikouluun!

Nyt on mahdollisuus tilata African Care ry:n Valtarakenteet näkyviksi -hankkeen toteuttama kouluvierailu aiheesta globaalin epätasa-arvon syyt ja seuraukset. Vierailuja järjestetään vuoden 2018 loppuun saakka, ja syksyllä 2017 teemaan perehdytään bangladeshilaisten tekstiilityöntekijöiden esimerkin kautta. Vierailun tavoitteena on herätellä opiskelijat pohtimaan sukupuolen ja globaalin markkinatalouden luomaa eriarvoisuutta sekä omaa rooliaan näiden rakenteiden ylläpitäjinä.

Vierailun kesto on 75 minuuttia, mutta pituutta voidaan tarvittaessa muokata. Vierailu sopii erityisen hyvin maantieteen, yhteiskuntaopin ja elämänkatsomustiedon teemoihin. Tarvittaessa voimme vetää tunnin myös englanniksi, jolloin se sopii myös englannin kurssin yhteyteen. Vierailut ovat maksuttomia, ja vierailemme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Voit tilata vierailun alla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä hankevastaava Tuuli Vauramoon: 050 3780 016 / etunimi.sukunimi@africancare.fi. Vierailu olisi hyvä tilata viimeistään kaksi viikkoa ennen toivottua ajankohtaa.

 

© African Care ry

Keräyslupa POL-2014-11181

Takaisin ylös