Etsimme työkokeilijaa

9.4.2018

Etsimme työkokeilijaa 3-6 kk ajaksi. Työkokeilijan tehtäviin kuuluu järjestön viestinnän koordinointi ja sisällöntuotanto eri viestintäkanaviimme (nettisivut, some, uutiskirjeet) yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Lisäksi työkokeilija koordinoi tuntityöntekijöiden työvuoroja sekä avustaa tarvittaessa rahoitushakemusten ja raporttien kirjoittamisessa sekä muissa järjestön juoksevissa tehtävissä. Halutessaan työkokeilija voi edustaa järjestöä eri tilaisuuksissa ja näin verkostoitua muiden järjestötoimijoiden kanssa. Työtehtäviä voidaan myös muokata työkokeilijan oman kiinnostuksen mukaan. Työkokeilija tulisi työskentelemään molemmissa toimipisteissämme, Rastilassa sekä Etu-Töölössä.

Etsimämme työkokeilija on kiinnostunut monikulttuurisuudesta, kotoutumisesta, tasa-arvokysymyksistä ja/tai kehityskysymyksistä ja hänellä on mielellään vähintään alempi korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta. Työkokeilija voi olla esimerkiksi yhteiskuntatieteilijä, joka haluaa kokemusta viestintätehtävistä ja järjestökentästä, tai media-alan osaaja, joka haluaa tutustua paremmin yllä mainittuihin aihealueisiin. Järjestöön työllistyminen on mahdollista työkokeilun päättyessä, mikäli saamme rahoitusta työntekijän palkkaamiseen.

Lisätietoja voi kysellä Tuuli Vauramolta 050 3780 016 tai sähköpostitse (etunimi.sukunimi@africancare.fi). Hakemukset voi lähettää samaan osoitteeseen 20.4.2018 mennessä. Työkokeilu voi alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

© African Care ry

Keräyslupa RA/2017/673

Takaisin ylös